Impressum

Verantwoordelijk voor de inhoud van de pagina's onder het domein www.sanleaf.nl (hieronder verder aangeduid met 'deze website'):

Sanleaf Nederland (geregistreerde handelsnaam van de firma Felicious)

Herman Veerkamp

Rivierenlaan 166

8226 LH Lelystad

Tel.: 06-57778243

E-mail: info@sanleaf.nl

BTW-nr.: NL138965316B01

KvK: 32139739

potlood

Inhoud

De informatie op deze website wordt regelmatig op juistheid gecheckt. Wij kunnen echter geen verantwoording nemen voor de werking en de inhoud van deze website indien deze onverhoopt niet mochten overeenstemmen met het nut en de verwachtingen van de lezer. Het raadplegen en toepassen van de informatie op deze website is derhalve voor eigen risico van de lezer/gebruiker.

potlood

Links

Deze website bevat links naar domeinen van derden. Wij verwijzen graag door naar andere bronnen van informatie indien wij deze van belang achten. Wij hebben deze domeinen en het aanbod daarop initiëel op rechtmatigheid gecontroleerd. Wij hebben echter geen invloed op tussentijdse wijzigingen nu en in de toekomst en kunnen derhalve niet verantwoordelijk worden gesteld voor de inhoud van deze domeinen van derden. Deze links worden uitsluitend als service aangeboden. Mochten wij erop worden gewezen dat een domein waar wij naar hebben gelinkt onrechtmatige c.q. onjuiste content bevat dan zullen we de link z.s.m. verwijderen.

potlood

Wijzigingen

Laatste wijziging d.d. 07-08-2009

Bio Jiaogulan Tea-Picker Logo
Boek-Jiaogulan-China's plant der onsterfelijkheid